Kosten

Mediation is maatwerk. Elke scheiding of relatiebreuk is anders, waardoor het ene stel meer begeleiding nodig heeft dan het andere. Soms kan er sprake zijn van veel emoties of van schulden, vermogen of complexe huwelijkse voorwaarden. Dit kan invloed hebben op het aantal gesprekken dat nodig is. Het is in deze onzekere periode echt fijn om te weten waar je aan toe bent.  

Uurtarief particulieren
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik een inschatting maken van het aantal sessies dat nodig is en met welke kosten dit gepaard gaat.
Mijn uurtarief is € 175,- incl. btw. 

Vaste prijsafspraak
Het is mogelijk om een vaste prijs af te spreken voor de complete afhandeling van de scheiding of het vastleggen van de afspraken bij het verbreken van een samenleving. 

Herberekening alimentatie 
Bij een reeds bestaande alimentatieregeling kan ik een herberekening maken.

Wijziging ouderschapsplan
Willen jullie afspraken uit een reeds bestaand ouderschapsplan herzien, dan help ik jullie graag. Ook wanneer dit ouderschapsplan niet met mijn hulp tot stand gekomen is zijn jullie bij mij van harte welkom. 

Zakelijk uurtarief
Ook bij zakelijke mediation geldt dat dit maatwerk is. Mijn uurtarief bij zakelijke mediation is €177,75,- excl. btw. 

Neem contact op voor een kennismaking, ik leg het jullie graag uit. Hier zijn geen kosten aan verbonden, dit kan ook in de avonduren, bij jullie thuis/op locatie of bij mij op kantoor.