Yvonne van Erp mediation - over Yvonne

Ik ben Yvonne van Erp, MfN registermediator met extra accreditatie (specialisatie) Familie Mediation. Sinds 2014 ben ik een gescheiden moeder met een dochter en inmiddels ook stiefmoeder van twee kinderen. Geloof me, ik weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een scheiding én daarna. Dit drijft mij om jullie te helpen om op een zo fijn mogelijke manier uit elkaar te gaan.
 Voor conflicten in het onderwijs ben je bij mij ook aan het juiste adres. 
Ik heb 11 jaar in het onderwijs gewerkt. Ik weet dat conflicten op de loer kunnen liggen in deze dynamische werkomgeving.
Ook als er sprake is van een ander conflict, kunnen jullie bij mij terecht. Een geschil op de werkvloer, gedoe met de buren of problemen binnen de familie? 
Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

I talk carefully with my ears

Als mediator luister ik niet alleen, maar hoor ik ook écht wat er (tussen de regels door) gezegd wordt. Mijn hart maakt een sprongetje als mensen aan het begin van de mediation nog heel onzeker zijn over de toekomst, maar aan het einde met een gerust hart hun nieuwe leven starten en nog met elkaar door één deur kunnen ook.
Privé heb ik een groot sociaal netwerk. Volgens mijn vrienden ben ik de rust zelve. Empathisch, georganiseerd, perfectionistisch, een echte doorpakker… en vooruit: een tikkeltje eigenwijs. Ik sta graag voor anderen klaar, leg de lat hoog en presteer uitstekend onder druk. Mijn glas is altijd halfvol (liefst met rode wijn) en ik ben dol op mijn honden Lola en Billy. Ben je me kwijt? Check de dichtstbijzijnde tennisbaan!

Verder kennismaken?