Yvonne van Erp mediation

Mediator in Geldrop: ontdek 6 voordelen van het kiezen voor een mediator.

Yvonne van Erp mediation, jouw mediator in Geldrop. Yvonne weet door haar eigen ervaring met een scheiding, als geen ander wat er op jullie afkomt. Ze helpt jullie graag om op een fijne manier naar de toekomst te kunnen kijken.
mediator in Geldrop

Wat doet een mediator in Geldrop?

Als jullie op zoek zijn aar een mediator in Geldrop of omgeving, ben je bij Yvonne van Erp mediation aan het juiste adres. Yvonne is als mediator in Geldrop een onafhankelijke derde partij die gespecialiseerd is in conflictbemiddeling.

Yvonne vindt het belangrijk dat haar klanten zich veilig voelen en vertrouwen hebben in haar als mediator. Daarom garandeert ze volledige vertrouwelijkheid en neutraliteit tijdens het mediationproces. Dit betekent dat alles wat besproken wordt tussen de partijen en haar, strikt vertrouwelijk blijft en dat zij geen partij kiest.

Yvonne’s aanpak richt zich op de onderlinge communicatie en de onderhandeling. Door goed te luisteren naar beide partijen en de belangen in kaart te brengen, kunnen jullie samen tot een oplossing komen waar jullie allebei tevreden mee zijn. Ze stimuleert open communicatie en respect voor elkaars standpunten.

Door de aanpak van een mediator in Geldrop zijn conflicten vaak sneller opgelost dan wanneer jullie juridische stappen zouden nemen.

6 voordelen van een mediator in Geldrop

  1. Snellere oplossing voor conflictenEen mediator in Geldrop kan helpen bij het oplossen van conflicten op een snellere wijze dan bij een juridische procedure. Dit komt omdat er geen lange procedures en wachttijden zijn.
  2. Lagere kosten dan bij een juridische procedure: Een mediator is vaak goedkoper dan een advocaat of een juridische procedure. Dit komt omdat er minder tijd nodig is en alleen voor de afwikkeling kosten aan de rechterlijke instanties betaald hoeven te worden.
  3. Invloed op de uitkomst van het conflict: bij mediation hebben beide partijen meer controle over de uitkomst van het conflict. Dit komt doordat de partijen gezamenlijk tot een oplossing komen en niet afhankelijk zijn van een rechterlijke uitspraak.
  4. Behoud van relaties tussen partijen: mediation kan helpen om de relaties tussen beide partijen te behouden of te verbeteren. Dit is vooral belangrijk bij conflicten tussen bijvoorbeeld partners, familieleden, buren of collega’s.
  5. Vertrouwelijkheid en privacy gewaarborgd: mediation is vertrouwelijk en de privacy van beide partijen wordt gewaarborgd. Dit betekent dat de informatie die tijdens de mediation wordt besproken niet gedeeld zal worden met anderen door de mediator in Geldrop.
  6. Flexibiliteit in het vinden van oplossingen: een mediator kan helpen bij het vinden van flexibele oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Dit is vaak lastig bij een juridische procedure waarbij de rechter een bindende uitspraak doet.

Al met al zijn er veel voordelen aan het gebruik van de diensten van een mediator  in Geldrop. Of het nu gaat om een scheiding of relatiebreuk  in Geldrop,  de mediator in Geldrop kan helpen om conflicten op een snelle, goedkope en effectieve manier op te lossen. Daarnaast biedt mediation de mogelijkheid om de relatie tussen beide partijen te behouden of te verbeteren en wordt de privacy van beide partijen gewaarborgd. Bent u op zoek naar een mediator in Geldrop?

Neem dan contact op met Yvonne en plan een gratis kennismakingsgesprek in! Yvonne kan tijdens het gesprek een inschatting maken van de te maken kosten en vertellen wat zij voor jullie kan betekenen.

Hoe werkt een mediation traject?

Een mediationtraject begint met een intakegesprek waarin de mediator de situatie bespreekt en beide partijen leert kennen.
Vervolgens wordt er een mediationovereenkomst opgesteld waarin afspraken worden gemaakt over de kosten en de duur van het traject.

Tijdens de gesprekken met beide partijen worden belangen en emoties geanalyseerd om zo tot een oplossing te komen. Het doel van de mediator is om beide partijen te laten samenwerken om tot een oplossing te komen die voor beiden acceptabel is. Het mediationtraject is geschikt voor een echtscheiding in Geldrop. 

Ook als jullie niet getrouwd zijn kan een mediator helpen met het maken van afspraken of het opstellen van een ouderschapsplan. Dit kan op kantoor maar ook bij jullie thuis in Geldrop. Uiteindelijk wordt er een vaststellingsovereenkomst of echtscheidingsconvenant opgesteld waarin de afspraken tussen beide partijen worden vastgelegd. Zijn er kinderen in het spel? Dan wordt er ook een ouderschapsplan gemaakt. Bij het zoeken naar een mediator in Geldrop is het belangrijk dat er een klik is tussen de mediator en beide partijen zodat het mediationtraject succesvol kan verlopen.

Wat kost een mediator gemiddeld?

Gemiddeld aantal uren:
Een mediation traject kan variëren in het aantal benodigde uren. Gemiddeld genomen duurt een traject tussen de 6 en 10 uur. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de situatie en de bereidwilligheid van beide partijen om tot een oplossing te komen.

Uurtarief:
Het uurtarief van een mediator kan ook variëren. Over het algemeen liggen de tarieven tussen de €150,- en €200,- per uur. Dit lijkt misschien hoog, maar bedenk dat een mediator een professional is die speciaal opgeleid is om conflicten op te lossen. Bovendien kan een mediation traject veel goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een juridische procedure.

Mediator  in Geldrop:
Als je op zoek bent naar een mediator in Geldrop, dan is het verstandig om meerdere offertes op te vragen en tarieven te vergelijken. Zo kun je inzicht krijgen in wat een mediator gemiddeld kost en welke mediator het beste bij jouw situatie past. Let er wel op dat het uurtarief niet het enige is waar je op moet letten. Een goede klik met de mediator is minstens zo belangrijk voor een succesvolle mediation.

Kosten Yvonne van Erp mediation 

Welke zaken kunnen worden behandeld door een mediator?

Een mediator is een neutrale derde partij die kan helpen bij het oplossen van verschillende soorten conflicten. Zo kunnen echtscheidingen, arbeidsconflicten, burenruzies, familiegeschillen en contractuele geschillen allemaal behandeld worden door een mediator. Ook conflicten tussen bedrijven kunnen op deze manier opgelost worden.

Als je op zoek bent naar een mediator in Geldrop, dan kun je bij mij terecht. Ik kan helpen bij het vinden van een oplossing voor het conflict. Ik ben onpartijdig en werk samen met jou en de andere partij om tot een oplossing te komen waar beide partijen tevreden mee zijn. Het oplossen van een conflict via een mediator is altijd goedkoper dan lange rechtszaken.

Of je nu te maken hebt met een echtscheiding, een arbeidsconflict of een ander soort conflict, ik sta voor jullie klaar. Neem contact met me op voor meer informatie over mijn diensten en hoe ik je kan
helpen bij het vinden van een oplossing voor jouw conflict.

Waarom kiezen voor Yvonne van Erp mediation?

Yvonne weet als geen ander wat er allemaal bij komt kijken als je uit elkaar gaat. Zij heeft dit zelf in het verleden ook meegemaakt. Er is tijdens de gesprekken ruimte voor emoties zonder dat het doel: de oplossing, uit het oog verloren wordt. Yvonne beschikt over een hoge dosis inlevingsvermogen en helpt anderen graag. Om  mijn kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij het MFN register. Als MFN-mediator handel ik naar de gedragsregels van het MFN en heb ik regelmatig scholing om mijn kennis op peil  te houden.

Mediation Geldrop-Mierlo scheiding